torsdag 25. februar 2010

Sunt og godt middagstips

Pastasalat og kyllingkjøttdeig

Handleliste:
  • Fullkornspasta
  • Kyllingkjøttdeig
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 basilikum plante
  • 1 oregano plante
  • (Heinz ketchup)
  • Fetaost
  • Knorr fransk dressingmix
  • Pinjekjerner
  • ruccolasalat
  • paprika
  • agurk
  • rødløk
Kok pasta.Stek kyllingkjøttdeig. Krydre med salt og pepper. Tilsett 3/4 rødløk og en halv paprika, finhakket. (løkutteren fra Tupperware er genial når det gjelder å "snike inn" løk og paprika, da småbarn som er "allergiske" mot slikt, ikke ser at det er der..:) Bland inn hermetiske tomater, en liten ts salt og ca 1 dl vann. Jeg bruker også litt Heinz ketchup. Finhakk en halv basilikum plante og en halv oregano plante, rør det inn. La kjøttsausen koke i 20 minutter, eller lenger :) Jeg syns den blir bedre jo lenger den koker!  Smak til med salt og pepper.


Mens kjøttsausen koker lager du salaten. Ruccola, paprika, rødløk og agurk er bare noe av det du kan ha oppi. Det er mye godt å velge mellom, men jeg syns salaten smaker best, eller hvertfall ser best ut, hvis du kutter alt i tynne, lange, noenlunde like biter :)
Den franske dressingmixen blander du i olje fra fetaost. Bland inn ønsket mengde fetaost, pasta, den franske dressingen og litt pinjekjerner.
 
Bon Appetit

2 kommentarer:

  1. Takk for tipset!
    Det så kjempegodt og ikke minst sunt ut :)
    Flotte bilder også.
    Ha en fin dag !

    Klem

    SvarSlett
  2. Så veldig godt ut, lekre bilder.

    Flott side du har. Titter innom igjen.

    SvarSlett